1 éve nyitottuk meg a KARIBU Villát Hévízen.

Szeretettel vártuk Vendégeinket, és igyekeztünk mindenkit a lehető legjobban kiszolgálni.

A tapasztalataink alapján nyitottuk meg egy "Kistestvért", mely más jellegű, de sokak számára megfizethető szálláshelyet szeretnénk kialakítani. Bízunk benne, hogy elégedetten távoznak majd Vendégeink erről a szállásról is.


A Karibu  Ház Hévíz főutcájának tetején, a körforgalomnál helyezkedik el, ahol két kitűnő,vendégeinknek  kedvezményt is adó  étterem, és egy jó COOP közért is található.

Két oldalról is megközelíthető sarokban van, 3 szintes, kertes ingatlan. A parkolás a kert területén ingyenes.


Jelenleg részben retró stílusú bútorozottsága van.

A felső szintre csigalépcsőn lehet feljutni.A földszinten és az első emeleten 3-3 szoba, külön bejárattal hozzá tartozó 3-3 fürdőszoba, közösen használható teljesen felszerelt konyha, étkezővel, és kertre néző terasszal van kialakítva.


Kiváló helyen áll a Ház, és a főutcán egyenesen le lehet érni a központba, egy 10 perces sétával.


Útközben a Kék-templom, a Polgármesteri Hivatal, Posta, Gyógyszertár található. A fő utca alján van egy nagy parkoló, és a Termelői piac. Közben érdemes betérni a kedves kis "Nagyi kávézójába" mindig friss, finom süteményekkel, és kávékülönlegességekkel, közvetlen a templom  mellett.A főutcáról nyílik a Rákóczi utca (Palace hotel előtt, sorompóval lezárt), mely a sétáló utca, közepén a mozival, a Gyöngyvirág étteremmel - ahol menü ebéd, és vacsora is fogyasztható 1000-1500 Ft közötti áron. Az utca végén pedig a Rózsakert étterem, ahol szintén 3 fogásos menü ebéd van 1490 Ft.-ért. És már ott is vagyunk a Tófürdő parkjánál, ahol a főbejárat nyílik.

Szép környezet, körbe sétálható tó, és egy sétaút (bicikli út) a véderdőn át Keszthelyre. Ha nem a központ felé vesszük az irányt, akkor az Egregyi borhegyhez érkezünk. Elején a Romkert, játszótér, és a végén Árpád kori templom, temető található, közben pedig családias hangulatú borozók, és szép, kiváló konyhával rendelkező panorámás éttermek találhatóak. Kék túra útvonalán fekszik.

Csendes nyugodt városunkban igazán jó levegőn lehet kikapcsolódni, pihenni, gyógyulni.

Látogassanak el hozzánk.

Rengeteg látnivaló van még 50-100 km-es körzeten belül. Kehidakustány, Zalakaros termálfürdők, Kis-Balaton természetvédelmi terület, Káli medence, Tapolca (Tavas barlang),

A szomszédos Keszthely város a Festetics kastéllyal, és a Balaton partjával, mely csak 6 km-re található.

Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .